رفتن به مطلب

Recommended Posts

باور های غلط درباره شکلات

۱- هضم آدامس سال‌ها طول می‌کشد

همه می‌دانند که هرگز نباید آدامس را بلعید، مگر نه؟ شایعه است که هضم بافت لاستیک‌مانند آن سال‌ها طول می‌کشد و می‌تواند باعث خرابی سیستم هاضمه بدن شود.

اما این یک حقیقتِ غلط است. با اینکه ترکیبات آدامس باعث می‌شود هضمش سخت شود (و البته همین ترکیبات به آن خاصیت ارتجاعی و جویدنی می‌دهند) اما این‌طور نیست که در سیستم هاضمه سرگردان شود. درست مثل هر شیء خارجی دیگری، دستگاه هاضمه آدامس را هم به بیرون از بدن هدایت می‌کند و هیچ جای نگرانی نیست.

۲- شکلات باعث ایجاد جوش روی پوست می‌شود

شاید والدین شما هم موقع هشدار دادن درباره مصرف بیش از حد شکلات، جوش‌های پوستی را به عنوان یک سلاح ترسناک استفاده کرده باشند. اگرچه این تهدید روی بچه‌ها جواب می‌دهد ولی نیازی به آن نیست، چون شواهد علمی تاییدکننده آن خیلی کم هستند و ضرورتی ندارد به کل شکلات را کنار بگذارید.

دکتر آوا شامبان به هافینگتن پُست می‌گوید، «شکلات به تنهایی باعث جوش زدن روی پست نمی‌شود و شواهد اندکی داریم که شکلات یا هر نوع غذای چرب دیگری، باعث بروز جوش می‌شود.» هر چند حقیقت دارد که رژیم غذایی سرشار از چربی و شکر می‌تواند به جوش زدن زیاد بینجامد اما شواهدی دال بر اینکه شکلات دلیل اصلی این عارضه پوستی است وجود ندارد.

۳- شکلات سفید همان شکلات است

برخی مردم فکر می‌کنند که شکلات سفید هم یک نوع شکلات است اما در حقیقت اصلا شکلات نیست. شکلات شیری‌رنگ و شکلات سیاه هر دو از پودر کاکائو تهیه می‌شوند ولی شکلات سفید از کَرهٔ کاکائو گرفته می‌شود. بنابراین شکلات سفید را رسما نمی‌شود جزو شکلات‌ها دسته‌بندی کرد، هر چند در خوشمزگی دستکمی از آنها ندارد.

۴- آب‌نبات بچه‌ها را بیش فعال می‌کند

بسیاری از والدین فرزندان خود را از مصرف آب‌نبات منع می‌کنند زیرا قانع شده‌اند که آنها را بیش‌فعال و غیرقابل کنترل می‌کند. با این حال، این هم یک باور غلط است که هیچ حقیقتی پشت آن نیست.

در تحقیقی که ژورنال دارویی نیوانگلند منتشر کرده است می‌خوانیم، «بیشتر تحقیقات کنترل شده روی کودکان، هیچ اثر مضری از این نوع را موقع مصرف قند یا شیرینی‌های مصنوعی نشان نداده‌اند».

۵- آب نبات باعث کرم خوردگی دندان می‌شود

یک مورد دیگر که خیلی‌ها به آن باور دارند این است که خوردن آب‌نبات دندان‌ها را می‌پوساند. هر چند مصرف شیرینی‌جات به ایجاد پوسیدگی کمکی می‌کند اما مقصر اصلی باکتری‌های داخل دهان هستند که با تولید اسید باعث تجزیه آب‌نبات می‌شوند. این اسید به مینای دندان صدمه می‌زند.

اما این اسید محدود به زمانی که آب‌نبات و شیرینی می‌خورید، نیست! هر نوع کربوهیدرات یا نشاسته‌ای می‌تواند به ایجادش بینجامد. اگر دندان درد زیاد به سراغ شما یا فرزندان‌تان می‌آید مشکل از سمت آب‌نبات‌ها نیست، بلکه به مسواک نزدن بعد از مصرف غذا بر می‌گردد.

پس مصرف آب‌نبات به سلامت دهان شما آسیب نمی‌زند، به شرط اینکه مسواک و نخ دندان را فراموش نکنید.

۶- آدامس برای دندان بد است

بسیاری افراد از مصرف آدامس خودداری می‌کنند زیرا این باور صحیح را دارند که جویدن بیش از حد یا شدید باعث تحلیل رفتن دندان‌ها می‌شود. اما جالب است که بنیاد سلامت دهان می‌گوید جویدن ملایم آدامس فاقد قند می‌تواند مانع فساد تدریجی دندان‌ها شود. چرا؟

زیرا آدامس جویدن به ایجاد بزاق بیشتر می‌انجامد که به خصوص بعد از خوردن غذاها و نوشیدنی‌های اسیدی، به بازیابی مواد معدنی و حفظ مینای دندان کمک می‌کند. آدامس جویدن بعد از غذا PH دهان را به سطح عادی بر می‌گرداند.

۷- نوشابه می‌تواند شما را بکُشد

یکی از افسانه‌های رایج شهری این است که خوردن قرص‌های خوشبوکننده دهان (مثل نعناع) و به دنبال آنها نوشیدن نوشابه، می‌تواند مشکل‌ساز شود. می‌گویند ترکیب نعناع و نوشابه گازدار باعث ایجاد حباب‌هایی می‌شود که حتی ممکن است آدم را بکشد.

هر چند انداختن یک قرص داخل بطری نوشابه فشاری ایجاد می‌کند که نوشابه را تا ۶ متر هم در هوا پرتاب می‌کند، اما خوردن آنها اتفاق مشابهی را در بدن باعث نمی‌شود.

البته این را بد برداشت نکنید. خوردن چندین قرص خوشبوکننده و روی آنها چند لیوان نوشابه اصلا کار سالمی نیست، ولی چون بدن انسان هوشمند است گاز تولید شده بعد از چنین کاری را از راه دهان دفع می‌کند و مانع از اتفاقات ناگوار بعدی مثل مرگ می‌شود. با این حال دلیل نمی‌شود که بی‌گدار به آب بزنیم و هر طور دلمان خواست تغذیه کنیم. 

۸- شکلات باعث افزایش کلسترول می‌شود

برای افرادی که می‌خواهند کلسترول‌شان را پایین بیاورند خبرهای خوبی داریم. تصور عمومی این است که اگر کلسترول بالا دارید باید از شکلات پرهیز کنید‌، اما برخی پژوهش‌ها هم نشان داده‌اند که شاید مصرف شکلات باعث کاهش سطح کلسترول بشود.

معمولا پزشکان توصیه می‌کنند که شیرینی را نه جداگانه بلکه داخل غذاها مصرف کنید تا سطح کلسترول پایین بماند. اما مصرف جداگانهٔ چند تکه کوچک از شکلات‌های سیاه برای قلب خوب است. ما هم شما را به پیروی از توصیه پزشکتان فرامی‌خوانیم، ولی بد نیست از او جویا شوید که مصرف بدون افراط شکلات سالم چه اثراتی روی کلسترول دارد.

۹- شکلات جرقه‌ای خطرناک است

نه فقط بسیاری از مردم این نوع شکلات را خطرناک تصور می‌کنند، بلکه حتی کمپین‌هایی برای منع آن نیز در کشورهای غربی دیده‌ایم. وقتی این نوع شکلات یا آب‌نبات را می‌خورید در تماس با بزاق دهان شروع به ترکیدن می‌کند که البته مقیاس آن بسیار کوچک است.

شایعات بی‌اساسی در دنیا هست که می‌گوید خوردن این شکلات به همراه نوشابه باعث انفجار شکم می‌شود. کار به جایی رسید که شرکت جنرال فودز، که از تولیدکنندگان این نوع شکلات (با برند پاپ راکز) است یک کمپین رسانه‌ای راه انداخت تا آن را از حملات تبرئه کند. این نوع شکلات‌ها واقعا خطرناک نیستند، اگر بودند سازمان‌های غذا و بهداشت در کشورهای مختلف تولیدشان را غیرقانونی اعلام می‌کردند. 

۱۰- اصلا نبایستی آب‌نبات خورد

مثل سایر غذاها، آب‌نبات و شکلات هم برای شما بد نیستند البته تا زمانی که در مصرفشان تعادل را رعایت کنید. با اینکه مصرف زیاد آنها می‌تواند به اضافه وزن و افزایش خطرات مرتبط با سلامتی بینجامد، مقادیر کم آنها حتی فوایدی هم دارند.

سمیرا کاواش، که از اساتید دانشگاه راجرز است، کتابی با نام «آب‌نبات: یک قرن وحشت و لذت» نوشته است. او در مصاحبه‌ای با گلوب-اَند-مِیل می‌گوید بسیاری از نگرانی‌ها درباره آب‌نبات غیرضروری هستند: «وقتی رژیم غذایی‌تان پر از غذاهای واقعی و طبیعی باشد، مصرف کمی شیرینی مضر نخواهد بود.»

ترجمه: کتاب کاله

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
شما به عنوان کاربر مهمان در حال حاضر دیدگاه ارسال می کنید. اگر دارای حساب کاربری در سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  حداکثر استفاده از ۷۵ شکلک مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • مطالب مشابه

    • توسط sajjad
      عسل و دارچین: افراد سرمایی در روزهای برفی از مصرف عسل و دارچین (بویژه روی یک کاسه حلیم گرم) غافل نشوند، زیرا مصرف این خوراکی‌ها نه تنها استرس و اضطراب را کاهش می‌دهد، بلکه احساس سرما را در بدن از بین می‌برد.
      سوپ جوجه: شاید باورتان نشود، ولی بررسی‌ها نشان داده است احتمالا مردمان عصر حجر نخستین کسانی بودند که سوپ را اختراع کردند. در واقع قدمت سوپ به قدمت پخت‌وپز برمی‌گردد و شاید سوپ نخستین غذایی بود که توسط انسان تهیه شده است‌. در بسیاری از درمان‌های گیاهی و سنتی هم از گیاهان درمانگر، سوپ تهیه و به بیمار داده می‌شده است. علم پزشکی مدرن هم خاصیت شفابخش بودن این ماده غذایی را تائید کرده است.سوپ، خاصیت تسکین‌دهنده و ضدالتهاب برای آنها که سرماخورده‌اند، دارد. بعلاوه خوردن سوپ راحت‌ترین راه برای هضم مواد مغذی مورد نیاز بخصوص در زمانی است که بیمار هستید‌. با وجود این در این روز‌های سرد برفی از اثرات انرژی‌زایی سوپ مرغ و جوجه غافل نشوید‌. جوجه مانند سایر خوراکی‌های پروتئین‌دار، آمینواسید طبیعی به نام سیستئین دارد که با پخته شدن از گوشت مرغ خارج می‌شود. سیستئین قدرت شیمیایی خارق‌العاده‌ای دارد که پزشکان آن را برای ایمنی در برابر عفونت‌های فصل سرد توصیه می‌کنند.
      پرتقال: این میوه حاوی سطوح بالایی از ویتامین C است، آنتی‌اکسیدانی که سلول‌های سیستم ایمنی بدن را بشدت تقویت می‌کند. خوردن یک پرتقال در روز خطر ابتلا به کمبود ویتامین C را که ممکن است به کاهش مقاومت در برابر عوامل بیماری‌زا منجر شود، کاهش می‌دهد.
      هویج: هویج یکی از ابرخوراکی‌ها و گرم‌کننده بدن در فصل زمستان محسوب می‌شود .بعلاوه تامین کننده ویتامین A در بدن است که تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن بوده و به محافظت از بدن در برابر عفونت کمک می‌کند‌. بعلاوه مصرف هویج خطر ابتلا و مدت زمان مشکلات تنفسی را با سالم نگه داشتن ریه کاهش می‌دهد.
      چغندر: چغندر سرشار است از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و یک خوراکی مفید برای زمستان محسوب می‌شود. بعلاوه این ریشه گیاهی به گلبول‌های سفید خون سوخت می‌رساند و به رشد باکتری‌های خوب در بدن کمک کنند.
      تخم‌مرغ: از خوردن تخم‌مرغ کامل در طول ماه‌های زمستان نباید غافل شد‌. یک تخم مرغ کوچک سرشار است از ویتامین‌هایB2، B12، A و E و نیز آهن، روی و فسفر است. این مواد معدنی مهم برای تامین انرژی مورد نیاز بدن در زمستان بسیار حیاتی هستند. قدرت آنتی اکسیدانی تخم‌مرغ از بدن در برابر بیماری‌های مختلف فصول سرد محافظت می‌کند.
      زنجبیل: از نوشیدن چای بویژه چای زنجبیل در روزهای برفی نباید غافل شد‌. زنجبیل که سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و رادیکال‌های آزاد را در بدن کاهش می‌دهد.
      بادام: بادام یکی از بهترین مواد غذایی برای حفظ سلامت بدن در طول زمستان و بویژه روزهای برفی است. این دانه روغنی سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر هستند .بادام همچنین غنی از نوع بسیار خوبی از پروتئین، منیزیم، فیبر، ویتامین B، کلسیم، پتاسیم، فسفر، روی، آهن و چربی‌های سالم است .
      منبع: جام جم
    • توسط sajjad
      همه ما به خوبی می‌دانیم که نباید گوشت به صورت خام مصرف شود زیرا ممکن است ما را در معرض ابتلا به سالمونلا یا سایر بیماری‌های مرتبط با مواد غذایی قرار دهد. اما زمانی که صحبت از سبزیجات و سایر محصولات زراعی به میان می‌اید همه چیز به طور کلی تغییر می‌کند. برخی از مواد غذایی زمانی که خام هستند سموم طبیعی دارند یا حاوی قندهایی هستند که هضم آن برای بدن بسیار دشوار است. در چنین شرایطی خام خواری می‌تواند به سیستم گوارش بدن آسیب وارد کند و سایر نشانه‌های نامطبوع را در بدن ایجاد نماید. برخی از مواد غذایی نیز اگر به صورت خام یا پاستوریزه نشده مصرف شوند حاوی باکتری‌های مضری خواهند بود. در این مقاله قصد داریم ۶ ماده غذایی را با هم مرور کنیم که نباید به صورت خام مصرف شود.
      ۱- سیب زمینی:

      هیچ کس دوست ندارد سیب زمینی را به صورت خام در غذاهای خود مورد استفاده قرار دهد. باید بدانید که مصرف خام سیب زمینی نیز برای بدن شما خوب نیست. نشاسته نپخته ای که در سیب زمینی وجود دارد می‌تواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی، گاز و نفخ در معده گردد. برای اینکه بتوانید بیشترین مزیت را از سیب زمینی دریافت کنید و از خطرات موجود در آن بکاهید، بهتر است ان را بپزید، بخارپز کنید یا تفت دهید. از مصرف قسمت سبز سیب زمینی جدا خودداری کنید. قسمت‌های سبزی که در این سیب زمینی یافت می‌شود معمولا حاوی غلظت بالایی از مواد سمی به نام سولانین است که می تواند حتی در دوز اندک نیز باعث سردرد و حالت تهوع در افراد شود.
      ۲- جوانه‌ها:

      اگرچه جوانه‌ها می توانند برای سالاد یک گزینه عالی باشند اما اگر می‌خواهید از این موارد استفاده کنید باید محتاط باشید. اگر جوانه‌ها به صورت نپخته مورد استفاده قرار گیرند حاوی باکتری‌های مضری همچون سالمونلا، E.Coli خواهند بود. همچنین جوانه‌ها باید به صورت تازه تهیه شوند. توصیه می‌شود کودکان کم سن و سال، زنان باردار، کهنسالان و افرادی که مشکلات سیستم ایمنی دارند از خوردن چنین موادی خودداری کنند.
      ۳- لوبیا قرمز:

      این ماده یکی از بقولاتی است که سرشار از مواد مغذی است و می‌تواند یک انتخاب سالم در رژیم غذایی شما باشد. البته باید اطمینان حاصل کنید که لوبیا قرمز را در ابتدا می پزید و سپس میل می‌کنید. مصرف خام لوبیا قرمز می‌تواند باعث ایجاد حالت تهوع شدید، استفراغ شدید و اسهال شود. این موضوع به خاطر لکتینی است که در لوبیا قرمز وجود دارد. لکتین در سایر گیاهان نیز یافت می‌شود اما در لوبیا قرمز غلظت آن بسیار زیاد است. برای اینکه بتوانید سموم موجود در آن را از بین ببرید، لوبیا را به مدت ۵ ساعت در آب خیس کنید و سپس لوبیای خیس شده را در آب تازه و به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید. لوبیا قرمز کنسروی پخته شده است و خوردن آن ضرری برای بدن نخواهد داشت.
      ۴- عسل:

      این روزها می‌توان عسل خام را به راحتی در سوپرمارکت‌ها پیدا کرد. بیشتر افراد به دنبال شیرین کننده‌های طبیعی هستند اما این ماده نباید در کودکان کم سن و سال مصرف گردد. زمانی که عسل خام پاستوریزه نشده باشد، ممکن است حاوی grayanotoxin باشد. این ماده یک سم عصبی طبیعی است. اگرچه به طور معمول برای انسان کشنده نیست اما نشانه‌های مسمومیت ناشی از آن می‌تواند شامل سرگیجه، افت فشار خون و مسدود شدن عصب واگ(عصب واگ طولانی ترین عصب مغزی و دهمین زوج اعصاب مغزی از ۱۲ جفت عصب مغز است که در بلعیدن غذا، صحبت کردن، فعالیتهای پاراسمپاتیک و هاضمه نقش دارد) باشد.
      ۵- یوکا:

      ریشه نشاسته دار این گیاه را می‌توان سرخ کرد، جوشاند یا له نمود. این ریشه سرشار از درشت مغذی هاست. اما باید به خاطر داشته باشید که یوکای خام در برگیرنده سیانید است و می‌تواند برای بدن مضر باشد. یوکا را باید خشک کرد، در آب خیس نمود، شستشو داد و سپس به صورت پخته مورد استفاده قرار داد.
      ۶- شیر:

      شیر خام معمولا توسط افراد مصرف می‌شود زیرا بیشتر افراد ادعا می کنند مصرف شیر خام می‌تواند از بروز بیماری‌های مختلف جلوگیری کند. مشکلی که در این مورد وجود دارد این است که شیر خام معمولا پاستوریزه نشده است. در طول فرایند پاستوریزه کردن، شیر حداقل با دمای ۱۶۱ درجه فارنهایت گرم می‌شود. همین امر موجب می‌گردد باکتری‌های ایجاد کننده بیماری همچون سالمونلا، E.Coli و لیستریا از بین برود. بر اساس مطالعات انجام شده، بیماری‌هایی که از نوشیدن شیر خام ایجاد می‌شود در حال افزایش است و کودکان بیشتر از سایرین در معرض چنین بیماری‌هایی قرار دارند. پاستوریزه کردن شیر ارزش مواد مغذی موجود در آن را کاهش نمی‌دهد.

      ممکن است بخواهید از خوردن این مواد اجتناب کنید:
      برخی از افراد معمولا از خوردن سبزیجاتی که در خانواده کلم حضور دارند اجتناب می‌کنند. این افراد نمی‌توانند کلم‌هایی همچون گل کلم، کلم، بروکلی، کلم بروکسل را مصرف کنند زیرا حاوی قندی است که هضم آن بسیار دشوار خواهد بود. دلیلی که برای پختن این سبزیجات وجود دارد این است که در طی فرآیند پخت، قند موجود در آن قابل هضم می‌شود.
      منبع: مجله سلامت
    • توسط sajjad
      ترکیب گلاب و گلیسیرین:
      در روزهای سرد زمستان بهتر است گلیسیرین را در منزل داشته باشید زیرا پوست را سفت و محکم می کند و چین و چروک را از آن دور می سازد. حتی گلاب نیز در منزل بیشتر افراد یافت می شود. این ماده شگفت انگیز در تهیه و تولید محصولات آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیبی از گلاب و گلیسیرین را در منزل تهیه کنید. آن را روی گونه های خود اعمال نمایید. این ترکیب واقعا شگفت انگیز است و می تواند مواد مغذی گونه را تامین نماید آن را پرتر کند.
      خمیر سیب:
      این گزینه یکی از موثرترین غذاها برای گونه های شماست و می تواند به داشتن گونه های چاق کمک کند. همه ما به خوبی می دانیم که سیب سالم ترین غذای موجود است و مصرف آن می تواند بیماری های زیادی را از ما دور کند. این میوه سرشار از مواد مغذی و ویتامین هاست که برای داشتن پوستی سالم مفیدند. یک عدد سیب خام بردارید. آن را برش دهید و خمیر کنید. حالا آن را روی گونه های خود بمالید. اجازه دهید این ترکیب ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی گونه ها بماند. سپس آن را بشویید. سیب کلاژن و الاستین دارد و به داشتن پوستی سالم و شاداب کمک می کند.
      روغن زیتون:
      روغن زیتون علاوه براینکه به سلامت فرد کمک می کند مزایای شگفت انگیزی هم برای پوست دارد. این روزها، افراد از روغن زیتون در پخت و پز استفاده می کنند. زیتون یک ماده سالم است و می تواند به گونه های شما نیز شکل و فرم خوبی ببخشد. شما می توانید یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را به منظور داشتن گونه های چاق به طور روزمره استفاده کنید. تنها در ۱۵ روز نتیجه شگفت انگیز این ماده را مشاهده خواهید کرد.
      مکمل هایی برای گونه های چاق:
      شما می توانید از مکمل های موجود در بازار که به طور موثر در فرآیند برجسته و چاق شدن گونه ها عمل می کنند استفاده نمایید. از آنجایی که مکمل ها مقادیر خوبی از کالری را دارند، افزایش وزن به کمک آن ها ساده خواهد بود. به محض چاق شدن، اثرات آن بر روی صورت نیز پدیدار خواهد شد. مکمل ها برای همه آن هایی که نمی توانند با عادت های خوب غذایی چاق شوند مفید خواهند بود. مکمل های افزایش وزن برای تامین مواد مورد نیاز بدن خوب و عالی هستند اما بهتر است قبل از هر کاری با پزشک خود مشورت کنید.
      غذاهای غنی از کربوهیدرات ها:
      برخی از افراد ممکن است در مورد مواد غنی از کربوهیدرات ها آگاه نباشند. این مواد شامل نان، برنج ، پاستا و مواد دیگر است. برای اینکه بتوانید انرژی مورد نیاز بدن را تامین کنید، کربوهیدرات ها بسیار موثر خواهند بود. اگر رژیم غذایی شما شامل کربوهیدرات های اندکی است نمی توانید گونه های چاقی داشته باشید.
    • توسط sajjad
      سبزیجات برگ سبز
      خوردن یک ساندویچ همبرگر در هنگام استرس و نگرانی، باز هم به نظر خوشمزه و لذت‌بخش می‌آید اما بهتر است آن را با یک بشقاب سبزیجات جایگزین کنیم. سبزیجات دارای برگ‌های سبز مانند اسفناج، حاوی فولات هستند که دوپامین می‌سازد و دوپامین در مغز باعث ایجاد مواد شیمیایی خاص می‌شود که به آرام شدن شما کمک می‌کند.
      مطالعه‌ای که در سال 2012 بر روی 2800 فرد میانسال و بزرگسال انجام شد روشن کرد افرادی که فولات بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به افسردگی هستند نسبت به افرادی که کمتر این ماده غذایی را دریافت می‌کنند. مطالعه دیگری در سال 2013 در دانشگاه اوتاگو مشخص کرد که دانشجویان در روزهایی که میوه و سبزیجات مصرف کرده‌اند، آرام‌تر، شادتر و پرانرژی‌تر هستند. در واقع نتیجه پژوهش‌ها نشان می‌دهد که تغذیه سالم، رفتار و حالت مثبت‌تری را مخصوصاً در روز بعد تضمین می‌کند.
      گوشت سینه بوقلمون
      دانه کتان، دانه کدو و آفتابگردان منابع سرشار از منیزیم هستند. منیزیم ماده معدنی است که احساسات را تنظیم می‌کند. نتایج مطالعات روشن کرده است که منیزیم به کاهش افسردگی، خستگی، و تحریک پذیری کمک می‌کند. همچنین این ماده معدنی علائم سندرم پیش از قاعدگی را کاهش می‌دهد
      احتمالاً شنیده‌اید که سینه بوقلمون تریپتوفان دارد. آمینواسید موجود در این پروتئین به کاهش سروتونین _ پروتئینی که سطح گرسنگی را و احساس خوشبختی و رضایت را تنظیم می‌کند_ کمک می‌کند. تریپتوفان اثر آرام‌بخشی دارد. پژوهشی انجام شد به این شکل که به زنان و مردان_ که از طریق آزمون‌های روانشناختی، رفتارهای جدال برانگیز داشتند،_ به مدت پانزده روز مکمل تریپتوفان داده شد و گروه دیگری از آن‌ها از قرص نما استفاده کردند. نتایج پژوهش نشان داد که افراد دریافت کننده تریپتوفان، رفتار بهتری نسبت به افراد دریافت کننده قرص نما پیدا کرده بودند. مواد غذایی دیگر که حاوی تریپتوفان هستند شامل، دانه‌ها و آجیل‌ها، ماهی، جو، حبوبات و تخم مرغ.
      بلغور جو دوسر
      اگر شما هم دوستدار هیدروکربن هستید، احتمالاً در زمان استرس و نگرانی، هیچ چیز نمی‌تواند مانع شما برای خوردن دونات باشد. این اشتیاق را انکار نکنید و مانع آن نشوید.
      پژوهشی که در دانشگاه ام آی تی انجام شد نشان داد کربوهیدرات می‌تواند به مغز کمک کند که سروتونین بسازد، همان ماده جایگزینی که توسط داروهای ضدافسردگی تنظیم می‌شود. اما به جای اینکه ناگهان میزان قند خونتان را این‌قدر افزایش دهید، به کربوهیدرات‌های پیچیده پناه ببرید. استرس ممکن است سطح قند خون را افزایش دهد، بنابراین کربوهیدرات‌های پیچیده مانند بلغور جودوسر مانع این افزایش ناگهانی در گلوکز خون می‌شود.
      ماست
      ممکن است عجیب و غریب به نظر برسد اما باکتری‌های ساکن روده شما ممکن است به استرس کمک کنند. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مغز به روده پیام می‌دهد، به همین دلیل است که استرس می‌تواند گوارش را تحریک کند. همچنین ارتباط معکوس یعنی از روده به مغز نیز جریان می‌یابد.
      مطالعه‌ای که بر روی زنان انجام شد نشان داد که مصرف کنندگان پروبیوتیک (در ماست) فعالیت مغزی را در مراکز کنترل کننده احساسات از جمله استرس کم می‌کند نسبت به افرادی که ماست بدون پروبیوتیک مصرف می‌کنند یا اصلاً ماست نمی‌خورند. این مطالعه بر روی تعداد اندکی از افراد انجام شده و نیازمند مطالعات وسیع‌تر است.
      سالمون
      هنگامی که استرس دارید، این نوع غذا می‌تواند هورمون‌های نگرانی و اضطراب همچون، آدرنالین و کورتیزول را افزایش دهد، اما اسیدهای چرب امگا 3 در سالمون، خاصیت‌ ضدالتهابی دارد و احتمالاً به مقابله با اثرات منفی هورمون استرس کمک کند.
      پسته
      هنگامی که در دام افکار منفی افتاده‌اید و این افکار، شما و احساسات شما را به بازی گرفته‌اند؛ انجام کارهای تکراری با انگشتان دستتان احتمالاً به ساکت شدن این افکار درونی کمک می‌کند. مثلاً پوست کندن پسته‌ها یا آجیل‌های دیگر.
      حرکت‌های ریتمیک و هماهنگ به آرام شدن شما کمک می‌کند. به علاوه اینکه، افزودن یک گام در خوردن یک ماده غذایی مانند مدت زمانی که بین هر بار خوردن پسته، صرف شکستن آن می‌شود، سرعت خوردن را هم کم می‌کند و به همین دلیل است که پسته یکی از میان وعده‌های دوستِ رژیم در نظر گرفته می‌شود. همچنین خوب است بدانید که پسته فواید زیادی برای قلب دارد. متخصصان معتقدند که خوردن پسته احتمالاً استرس حاد را کاهش می‌دهد آن هم با کاهش فشارخون و ضربان قلب. چون آجیل‌ها و دانه‌ها حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به سلامت قلب کمک می‌رساند.
      شکلات تلخ
      نیاز نیست یک تکه بزرگ شکلات بخورید، فقط یک برش کافی است! شکلات تلخ این قدرت را دارد که سطح استرس شما را کاهش دهد. این خوراکی کورتیزول را کاهش می‌دهد. آنتی‌اکسیدان موجود در کاکائو دیوارهای رگ‌ها را هدف قرار می‌دهد و آن‌ها را آرام می‌کند، فشارخون را کاهش می‌دهد و جریان خون را بهبود می‌بخشد. همچنین شکلات تلخ حاوی مواد طبیعی بی‌همتایی است که حس خوشحالی و رضایت تا حس عشق و محبت را می‌سازد. برای مصرف به بسته‌های دارای حداقل هفتاد درصد کاکائو توجه کنید.
      شیر
      خوردن یک ساندویچ همبرگر در هنگام استرس و نگرانی، باز هم به نظر خوشمزه و لذت‌بخش می‌آید اما بهتر است آن را با یک بشقاب سبزیجات جایگزین کنیم. سبزیجات دارای برگ‌های سبز مانند اسفناج، حاوی فولات هستند که دوپامین می‌سازد و دوپامین در مغز باعث ایجاد مواد شیمیایی خاص می‌شود که به آرام شدن شما کمک می‌کند
      شیر غنی از ویتامین دی است، ماده غذایی که به احساس رضایت کمک می‌کند. در مطالعه‌ای که به مدت پنجاه سال بر روی 5966 زن و مرد انجام شد، رابطه میان سطح کاهش یافته ویتامین دی و افزایش خطر وحشت و افسردگی بررسی شد. افرادی که ویتامین دی کافی مصرف می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به وحشت و افسردگی قرار دارند. سایر مواد غذایی که حاوی ویتامین دی شامل سالمون، زرده تخم مرغ، و غلات غنی شده است.
      دانه‌ها
      دانه کتان، دانه کدو و آفتابگردان منابع سرشار از منیزیم هستند. منیزیم ماده معدنی است که احساسات را تنظیم می‌کند. نتایج مطالعات روشن کرده است که منیزیم به کاهش افسردگی، خستگی، و تحریک پذیری کمک می‌کند. همچنین این ماده معدنی علائم سندرم پیش از قاعدگی را کاهش می‌دهد.
      بادام زمینی
      مصرف یک اونس بادام زمینی یازده درصد میزان روی مورد نیاز در هر روز بدن را تأمین می‌کند که این ماده معدنی، احتمالاً میزان اضطراب را کاهش می‌دهد.
      منبع: تبیان
    • توسط sajjad
      ۱- شما محرومیت از خواب دارید
      بر طبق نظر سنجی گالوپ ، ۴۰ درصد از مردم هر شب کمتر از ۷ ساعت خواب دارند. بدون این زمان با ارزش برای خاموش شدن چشم، هورمون استرس و همچنین قند خون و انسولین همگی افزایش می‌یابد که ممکن احساس گرسنگی را برای شما ایجاد کنند. به گفته جی جی ویرجین، یک متخصص مشهور در تغذیه و تناسب اندام ، خواب همچنین منجر به مقاومت انسولین میشود که چربی سازی را برای بدن شما ساده‌تر میکند.
      ۲- تمرین سخت را بهانه‌ای برای خوردن میکنید
      یوری الکیم متخصص تغذیه و تناسب اندام و نویسنده “رژیم و انرژی در تمام روز” میگوید فقط به خاطر اینکه شما ۷۰۰ کالری در ورزش سوزانده‌اید بدین معنا نیست که شما آزادید هر چه میخواهید بخورید. شما همچنین نمیتوانید چیزی را با قصد سوزاندن آن در آینده بخورید ، چرا که ورزش زیاد منجر به بیش تمرینی و افزایش وزن میشود. در عوض، غذایی بخورید که به شما سوخت لازم برای ورزش را برساند و شامل یک میان وعده کوچک برای بازیابی باشد.
      ۳- تیروئید شما مشکل دارد
      عملکرد تیروئید برای سوخت و ساز مهم است و کارشناسان معتقدند مشکلات تیروئید یکی از مسائل بی علامت است که میتواند بر سر راه کاهش وزن قرار گیرد.
      ۴- شما وعده‌های کوچک را در دفعات بسیار میخورید
      ویرجین می‌گوید “ممکن است تصور کنید خوردن وعده‌های کوچک هر ۲ تا ۳ ساعت به شما کمک می‌کند که قند خون خود را پایدار سازید و شما را از پر خوری دور نگه می‌دارد”. اما این میتواند در حقیقت انسولین شما را بالا ببرد به طوری که شما به چربی ذخره خود دسترسی پیدا نکنید. اگر شما یک ترکیبی از پروتئین بدون چربی ، میوه‌های کم کربن و سبزیجات ، غلات کامل و چربی‌های سالم را بخورید شما احساس پر بودن بیشتر و طولانیتر خواهید داشت و همچنین وزن کم میکنید.
      ۵- شما مقادیر زیادی قند میخورید و حتی این را نمیدانید
      ویرجین می‌گوید “آشکار است که خود قند تنها مشکل ما نیست”. قندهای موجود در ماست و غذاهای فراوری شده میتواند شما را در کاهش وزن با مشکل مواجه کند. فروکتوز بدترین است زیرا مستقیما به کبد می‌رود و در آنجا تولید چربی میکند. همچنین اشتهای شما را بالا می‌برد بنابراین شما بیشتر می‌خواهید و می‌خورید ولی هنوز گرسنه‌اید. بنابراین برچسب‌ها را بخوانید و قند مصرفی خود را کم کنید.
      ۶- شما استرس دارید
      یک مطالعه اخیر نشان داد که زنان زمانی که تحت استرس هستند سالی ۱۱ پوند چاق‌تر می‌شوند. استرس، کورتیزول را افزایش می‌دهد که باعث شکسته شدن عضلات و کاهش سرتوئین می‌شود بنابراین شما طلب غذای شیرین بیشتر می‌کنید چرا که کورتیزول اسید معده را کاهش می‌دهد و شما به طور موثر هضم نمیکنید بنابراین گرسنه‌تر میشوید.
      ۷- شما بیش از حد تمرین می‌کنید
      الکایم می‌گوید ” تمرین بیش از حد میتواند نتیجه معکوس دهد. تمرین با فاصله بهترین کار برای کاهش وزن است و همچنین شما میتوانید در یک زمان کوتاهی کمتر تمرین کنید. مطمئن شوید که تمرین را ۲ یا سه بار در هفته انجام دهید زیرا از نظر روانی و جسمی آسیب زننده است”.
      ۸- شما چربی کافی نمی‌خورید
      بدن شما نیاز به چربی دارد تا چربی بسوزاند اما نکته این است که نوع مناسب از چربی را برای خودن انتخاب کنید. چربی سالم مانند آنهایی که در ماهی، آووکادو، روغن زیتون، روغن نارگیل، آجیل و دانه‌ها است بهترین نوع چربی هستند.
      ۹- شما دچار کمبود ویتامین دی هستید
      ویتامین دی در واقع یک هورمون پیشرفته است که مسئول بسیاری از کارهای بدن است و بدون آن شما نمی‌توانید چربی بسوزانید. بنابراین از دکتر خود بخواهید که سطح ویتامین دی شما را چک کند و غذاهای غنی از ویتامین دی مانند ماهی آزاد ، ساردین و شیر گاو بخورید.
      ۱۰- شما خیلی دیر غذا می‌خورید
      شما ممکن است یک عادت غذای سبک در زمان خواب داشته باشید ولی این میتواند مانع این شود که بدن شما در زمان ایده‌آل یعنی در شب چربی بسوزاند پس سعی کنید شام را در یک ساعت مناسب بخورید و سپس آشپزخانه را تعطیل کنید.
      ۱۱- بدن شما سمی است
      سموم محیطی همه جا هستند و میتوانند عملکرد هورمون‌های شما را مختل کنند ، دمای بدن شما را پایین بیاورند و بدن شما را مجبور کنند که چربی نگه دارد. شما نمی‌توانید کاملا سم‌ها را حذف کنید ولی خوردن فیبر بسیار ، پروتئین ، سبزیجات سبز، حذف کردن و کاهش حضور در برابر آلودگی میتواند به سم‌زدایی بدنتان کم کند.
      ۱۲- شما با رژیم یویو بازی می‌کنید
      شما سعی می‌کنید خوب باشید و به رژیم غذایی پایبند باشید اما این یک راه خوب برای حفظ کاهش وزن نیست؛ مطالعات نشان می‌دهد حتی میتواند شانس بیماری‌های قلب عروقی را افزایش دهد. در عوض ، تمرکز خود را بر روی سلامت خود بگذارید و نه وزنتان.
      الکایم می‌گوید:” این چیز زیادی نیست که من ۱۰ کیلو وزن کم کنم. این مهم است که میخواهم چه کسی شوم؟”
      منبع: مجله سلامت
    • توسط sajjad
      اکثر افراد بالای ۱۸ سال، احتیاج دارند تا ۱۰ الی ۳۵ درصد از کالری دریافتی روزانه‌شان، از پروتئین‌ها تأمین شود. هنگامی که پروتئین مصرف می‌کنید، بدن شما آنرا به آمینو اسیدها تجزیه می‌کند. ۹ آمینو اسید ضروری وجود دارد که بدن شما قادر به سنتز آن نیست. بنابراین خیلی مهم است که این ۹ آمینو اسید را از برنامه‌ی غذایی‌تان در طول روز تأمین کنید.
      بهترین منابع پروتئین، تمام این ۹ آمینو اسید را دارا هستند. این مواد پروتئینی بنام پروتئین‌های با‌ارزش بیولوژیکی بالا، یا پروتئین کامل شناخته می‌شوند. همچنین حاوی مواد مغذی دیگری هم هستند. در این مطلب، با ۷ منبع برتر پروتئین آشنا خواهید شد.
      ۱- طیور کم چرب
      مرغ، بوقلمون، اردک و غاز، همگی جزو طیور کم چرب بحساب می‌آیند. اگر پوست و چربی زیر پوستی این طیور را بگیرید، و آن‌ها را توسط حرارت خشک، گریل کنید یا بپزید، کم چرب بحساب خواهند آمد. تقریباً ۳۰ گرم گوشت طیور، ۷ گرم پروتئین فراهم می‌کند. همچنین حاوی آهن، منیزیم، روی و مواد معدنی دیگری هم هست.
      ۲- ماهی
      ماهی قزل آلا، تیلاپیا، ماهی تن و ماهی خال مخالی هم، تقریباً در هر ۳۰ گرمشان۷ گرم پروتئین دارند. ماهی‌ها تمام آمینو اسیدهای ضروری، و اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری از جمله EPA و DHA را هم دارا هستند. برخی از گونه‌های ماهی همچون سالمون، شامل موادی همچون ویتامین دی هم هستند.
      ۳- کوینولا
      کوینولا دانه‌ایست شبیه به حبوبات. و منبعی عالی از پروتئین کامل و همچنین منبع خوبی از فیبر است. سعی کنید کوینولا را جایگزین برنج یا ماکارونی کنید.
      ۴- تخم مرغ و سفیده‌ی تخم مرغ
      یک تخم مرغ، ۲ تا ۳ سفیده‌ی تخم مرغ، و یا یک چهارم فنجان زرده تخم مرغ، همگی به اندازه‌ی ۷ گرم پروتئین دارند، و حاوی اسیدهای آمینوی ضروری هم  هستند. زرده‌ی تخم مرغ حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی همچون ویتامین آ، ویتامین ب۱۲، ریبوفلاوین و فولات است. زرده‌ی تخم مرغ جزو قلیل مواد غذایی است که دارای ویتامین دی و همچنین کلسترول است. دانشکده‌ی بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد، توصیه می‌کند اگر مبتلا به دیابت یا بیماری‌های قلبی هستید، که مصرف زرده‌ی تخم مرغ را به ۳ وعده در هفته محدود کنید.
      ۵- لبنیات
      محصولات لبنی حاوی تمام ۹ آمینو اسید ضروری، و همچنین ۸ گرم پروتئین در هر وعده هستند. لبنیات یا فراورده‌های غنی شده‌ی لبنی، منبع خوبی برای انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی همچون ویتامین دی، کلسیم و پتاسیم هستند. اگر در حال کنترل مصرف چربی‌های اشباع یا کلسترول خود هستید، لبنیات‌های کم چرب یا بدون چربی، انتخاب‌های بهتری برایتان هستند.
      ۶- گوشت کم چرب
      گوشت کم چرب شامل گوشت گاو و گوشت گوساله است. گوشت‌ها، در حدود هر ۳۰ گرمشان حاوی ۷ گرم پروتئین هستند، و مانند مرغ منبع خوبی از آهن و روی بحساب می‌آیند. مانند مرغ، گوشت هم باید عاری از چربی‌های اضافه باشد و با حرارت خشک طبخ شود.
      ۷- سویا
      سویا منبع گیاهی غنی از پروتئین است. بسیاری از محصولات سویا، حاوی تمامی ۹ آمینو اسید ضروری، و همانند مرغ و گوشت، حاوی مواد معدنی و ویتامین‌های دیگر هستند. همچنین جالب است بدانید که برخی از محصولات سویا طعم و مزه‌ای مشابه پروتئین‌های حیوانی دارند.
      منبع: مجله سلامت
    • توسط sajjad
      مصرف کمتر گوشت قرمز: برنامه غذایی مدیترانه ای اساسا شامل گیاهان است ولی باید دانست که با برنامه گیاهخواری متفاوت است. در برنامه غذایی خود می توانید از مقداری گوشت گاو و گوسفند در ماه یک الی دو بار استفاده کنید ولی نباید مقدار مصرف آن از ۳۰ گرم (۱ قوطی کبریت) در روز تجاوز کند. مصرف هفته ای ۳ تا ۴ بار از گوشت ماکیان مثل مرغ و هفته ای ۳ تا ۷ بار ماهی مانعی ندارد. البته در این برنامه غذایی ماهی بیشتر توصیه می شود.
      مصرف کمتر نمک: در رژیم مدیترانه ای گیاهان و ادویه جات، جانشین نمک برای طعم بخشیدن به غذا می شوند. پودر فلفل قرمز، تخم گشنیز، دانه زیره سبز، پونه کوهی، نعناع خشک، آوین و دارچین در یک رژیم مدیترانه ای جایگاه ویژه ای دارد. علاوه بر این، پخت سبزیجات با روغن زیتون صورت می گیرد که باعث می شود سبزی هم طعم خود را حفظ کند و هم با رها کردن مواد شیمیایی گیاهی و آنتی اکسیدان ها، تمام خواصش محفوظ بماند.
      کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲: این رژیم حاوی چربی های سالمی مانند آجیل، روغن زیتون و آووکادو بوده و اتخاذ آن نقش مهمی در کاهش وزن دارد ضمن این که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را نیز کاهش می دهد. پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای تا ۳۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی را نیز کم می کند و این نتیجه را اخیرا ژورنال پزشکی نیوانگلند منتشر کرده است.
      کاهش التهاب در بدن: رژیم غذایی مدیترانه ای سرشار از آنتی اکسیدان های ضد التهابی است که در میوه های رنگارنگ، سبزیجات، غلات، حبوبات و لوبیا گنجانده شده اند. التهاب خود یکی از مهمترین عوامل برای ابتلا به بیمار یهای قلبی است. علاوه بر این، اسیدهای چرب اشباع نشده در رژیم غذایی مدیترانه ای، در برابر بیماری های قلبی محافظت ایجاد می کند. مشخص شده ساکنین جزیزهCreteدر یونان، کمترین میزان سکته و بیماری های قلبی را دارند که دلیل آن مصرف کم چربی اشباع است.
      متنوع و رنگارنگ: این رژیم ترکیبی از مواد غذایی متنوع است که مصرف غذا را لذت بخش و آسان می کند. ساکنان یونان به طور متوسط شش وعده یا بیشتر در روز از میوه ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان استفاده می کنند. دانه ها و حبوبات در منطقه مدیترانه ای معمولا سبوس دار هستند و حاوی مقادیر بسیار ناچیزی از چربی های ترانس ناسالم هستند. نان های سبوس دار و سالم بخش مهمی از این رژیم غذایی است. آجیل ها بخش دیگری از رژیم غذایی مدیترانه ای سالم را تشکیل می دهند. از آن جایی که کالری آجیل ها بسیار بالا است، در رژیم مدیترانه ای بیش از حد استفاده نمی شود و تعداد انگشت شماری از آن ها روزانه استفاده می شود. برای نتیجه بهتر در رژیم غذایی مدیترانه ای توصیه می شود بیشتر آجیل های خام مصرف شود و از استفاده آجیل های بو داده و یا شیرین و خیلی شور اجتناب گردد.
      کاهش کلسترول بد: در رژیم لاغری مدیترانه ایی تاکید به محدود نمودن مصرف چربی ها نیست، بلکه انتخاب چربی سالم اهمیت دارد. رژیم غذایی مدیترانه ای مصرف چربی های اشباع شده و روغن های هیدروژنه را که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهند، منع می کند و در عوض توصیه می کند به جای این روغن ها از چربی های سالم استفاده شود. روغن زیتون یکی از اساسی ترین منابع تامین چربی در این رژیم است. یکی از مهمترین خواص روغن زیتون, کاهش چربی بد خون است. این در حالی است که این روغن موجب افزایش چربی خوب در خون می شود. مصرف منظم روغن زیتون در این رژیم باعث شده این برنامه غذایی خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را به شدت کاهش دهد. روغن کانولا و برخی از انواع آجیل ها حاوی اسید لینولنیک هستند. اسید لینولنیک یک نوع اسید چرب امگا ۳ بوده که برای سلامتی بسیار مفید است. کاهش تری گلیسرید خون به همراه کاهش میزان لخته شدن خون، کاهش بروز حملات قلبی، بهبود سلامت عروق خونی و کمک به کنترل فشار خون از جمله فواید این اسید چرب هستند. ماهی های چرب مانند ماهی خال مخالی، قزل آلای دریاچه، شاه ماهی، ساردین، ماهی تن آلباکور و ماهی قزل آلا منابع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. در این رژیم غذای ماهی به طور منظم باید مصرف شود.
      منبع:everydayhealth
      منبع: آوای سلامت
    • توسط sajjad
      مصرف پروتئین را افزایش دهید: کاهش مصرف کربوهیدرات ها و افزایش مصرف پروتئین یکی از سریع ترین راه ها برای از دست دادن چربی شکمی است. پروتئین به تعادل قند خون و سطوح پایین انسولین کمک می کند. اگر مصرف کربوهیدرات را نمی توانید نادیده بگیرید، نوع ساده آن مانند نان سفید یا ماکارونی را کنار بگذارید و به جای آن کربوهیدرات های پیچیده مانند میوه های فصلی، سبزیجات ریشه ای و کاهو را به رژیم تان بیفزایید.
      روغن نارگیل را به رژیم تان اضافه کنید: این نوع روغن از تری گلیسیرید با زنجیره متوسط تشکیل شده است و مطالعات نشان می دهد بسیاری از مزایای آن شامل این نوع تری گلسیرید است. روغن نارگیل به راحتی قابل هضم است و متابولیسم بدن را بالا می برد.
      استرس خود را کاهش دهید: استرس مزمن یکی از عوامل افزایش چربی شکمی است. سطوح بالای کورتیزول که در نتیجه استرس در بدن ترشح می شود، افزایش اشتها را به همراه دارد و میل به افزایش سوخت و ساز بدن را کاهش می دهد. همین، علت بروز چاقی شکمی است. برای کاهش استرس، مدیتیشن کنید و تکنیک های تنفس عمیق را بیاموزید. این گام های ساده به شما کمک می کند تا یک اینچ از چربی شکم تان را تنها در ۷ دقیقه از دست بدهید.
      هر روز چای سبز بخورید: این نوع چای سرعت متابولیسم را بالا می برد و کبد در سوختن چربی ها کمک می کند. چای سبز را جایگزین قهوه کنید چون مطالعات نشان داده اند که ۴ تا ۵ فنجان از این نوع چای سبز منجر به از بین رفتن چاقی شکمی می شود.
      بیشتر بخوابید: راه شگفت انگیز دیگر برای از دست دادن چربی شکمی، دریافت کافی خواب است. تحقیقات نشان می دهد که دریافت ۶ تا ۸ ساعت خواب در شب، منجر به حفظ سطح انسولین شده و هورمون های استرس را کاهش می دهد. به علاوه، خواب کافی انرژی لازم را برای سوخت کالری در طول روز به شما می دهد.
      ادویه به غذای تان اضافه کنید: ادویه هایی مانند زردچوبه به دلیل وجود کورکومین در آن، منجر به کاهش التهاب در بدن می شود. همچنین مطالعات نشان داده که کورکومین سرعت متابولیسم را بالا می برد.
      به اندازه کافی آب بخورید: مصرف ۸ لیوان آب در شبانه روز نه تنها هضم غذا را افزایش می دهد بلکه منجر به کاهش نفخ شده و متابولیسم را نیز بالا می برد.
      منبع: آوای سلامت
    • توسط sajjad
      1- زردچوبه: این ادویه سودمند منجر به دفع محرک هایی می شود که مقصر ابتلا به بیماری های دژنراتیو هستند. زردچوبه همچنین از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند و یا آن را کاهش می دهد. مصرف زردچوبه از آسیب های سلولی که منجر به چین و چروک و زخم می شوند جلوگیری میکند.
      2- پونه کوهی: پونه‌ کوهی یک جزء اصلی در آشپزخانه و یک گیاه ضدپیری قوی است. عصاره‌ پونه‌ کوهی، میکروب ‌ها را از بین خواهد برد و از جوش جلوگیری می ‌کند. این عصاره درخشش طبیعی پوست را باز می ‌گرداند، خون را تصفیه می ‌کند و گردش خون را بهبود می ‌بخشد. نتیجه؟ پوستی صورتی و درخشان.
      3- سیر: باز هم یک جزء اصلی دیگر در آشپزخانه! سیر به خاطر خواص موثر ضدباکتریایی و ضدویروسی اش معروف است. یک مطالعه ژاپنی دریافته که سیر در واقع، روند پیری در حیوانات را کند می‌ کند. اگر به عنوان یک محصول ضدپیری از سیر استفاده شود، پوست را صاف و بدون چروک نگه می ‌دارد. همچنین، از پوست در برابر جوش و آکنه کیستیک دردناک محافظت می ‌کند.
      4- جینسنگ: این گیاه با اثرات منفی استرس روی بدن مبارزه می کند و این فقط یک یاز اثرات و مزایای جینسنگ است. افزایش استقامت و عملکرد جسمی و ذهنی از خواص دیگر این گیاه است. جینسنگ، چین و چروک‌ها را صاف می‌کند، پف را کاهش می‌دهد و پوست خسته و کدر را دوباره جوان می ‌کند. اگر مانند چای مصرف شود، گردش خون را افزایش می دهد و رنگ و بافت پوست را بهبود می ‌بخشد.
      5- زغال اخته: سرشار از آنتی اکسیدان است و تحقیقات نشان می دهد مصرف آن منجر به دفاع باورنکردنی در برابر اولین نشانه های پیری از جمله چین و چروک و زخم می شود. گزارش ها همچنین نشان می دهد که مصرف زغال اخته منجر به سلامت بینایی، پیشگیری از دژنراسیون ماکولا وابسته به سن و آب مروارید می شود.
      6- آووکادو: آووکادو درست مانند عسل، حاوی ترکیبات تسکین دهنده است که سوزش، التهاب و تورم را کاهش خواهد داد. همچنین، سرشار از چربی‌ های مفیدی است که چین و چروک‌ ها را صاف می ‌کند.
      منبع:globalhealingcenter
      منبع: آوای سلامت
    • توسط sajjad
      از آنجایی که بوقلمون در مهمانی ها و تعطیلات سرو می شود بیشتر افراد دوست دارند بدانند بوقلمون برای بدن مضر است؟ کلسترول پایینی دارد یا اینکه سرشار از چربی و کالری است؟ واقعیت این است که بوقلمون سرشار از مواد مغذی مختلفی است و می تواند یک ماده عالی برای بدن باشد. در این مقاله قصد داریم به همین موضوع بپردازیم.
      خواص گوشت بوقلمون و سینه آن:
      پروتئین بالایی دارد خواب را بهبود می بخشد به کاهش وزن کمک می کند سرشار از سلنیم است می تواند با افسردگی مبارزه کند. ۱- بوقلمون سرشار از پروتئین است:
      بوقلمون یک ماده غذایی خوب و سرشار از پروتئین است. هر سه اونس از سینه آن، می تواند ۱۴.۴ گرم پروتئین وارد بدن کند. همانطور که می دانید ما برای بیشتر عملکردهای بدن خود به پروتئین نیاز داریم. نه تنها مو، پوست و ناخن ما از پروتئین تشکیل شده بلکه این ماده به حمل اکسیژن،لخته شدن خون و ترمیم و بازسازی سلول بافت ها کمک می کند. علاوه بر این، داشتن پروتئین کافی در رژیم غذایی می تواند به کنترل وزن، بهبود کارایی مغز و سلامت قلب و حتی حفظ قند خون در سطح نرمال کمک کند.
      ۲- بوقلمون به خواب بهتر کمک می کند:
      اگر بعد از مصرف بوقلمون احساس خواب آلودگی کردید تعجب نکنید. این ماده سرشار از تریپتوفان است. همانطور که می دانید تریپتوفان یک آمینو اسید است و به تنظیم خواب کمک می کند. تریپتوفان ماده تشکیل دهنده ملاتونین است(هورمونی است که در کنترل چرخه خواب و بیداری نقش دارد). یکی از مطالعات انجام شده نشان می دهد ملاتونین می تواند زمان کلی خواب را افزایش دهد، زمان به خواب رفتن را کاهش دهد و کیفیت کلی خواب را بهبود ببخشد. افزایش مصرف تریپتوفان می تواند به ترویج خواب بهتر کمک کند. همچنین مطالعات نشان می دهد که این ماده می تواند خواب را بیشتر کند و زمان به خواب رفتن را کمتر نماید و کیفیت خواب در افرادی که با بی خوابی دست و پنجه نرم می کنند را بهبود ببخشد.
      ۳- به کاهش وزن کمک می کند:
      بوقلمون در مهمانی های مختلفی سرو می شود. حالا سوال اینجاست که این ماده غذایی می تواند برای کاهش وزن مفید باشد؟ گوشت بوقلمون مواد مغذی زیادی دارد و کالری موجود در آن اندک است. همانطور که در بخش های قبلی مقاله نیز ذکر کردیم این ماده غذایی سرشار از پروتئین است و همین امر باعث شده یک ماده عالی برای کاهش وزن باشد.
      رژیمی با پروتئین بالا می تواند به کاهش سطح گرلین کمک کند. گرلین هورمون گرسنگی است. همین امر باعث کاهش اشتها و هوس افراد می شود. همچنین پروتئین می تواند متابولیسم را افزایش و ورود کالری به بدن را کاهش دهد.
      ۴- سرشار از سلنیم است:
      بوقلمون منبع خوبی از سلنیوم است. مصرف سه اونس از آن می تواند ۲۷ درصد از نیاز روزانه بدن به این ماده را تامین کند. این ماده معدنی نقش مهمی در بیشتر جوانب سلامتی بدن بازی می کند. سلنیم برای متابولیسم بدن مفید است، سیستم ایمنی را تقویت می کند و به عنوان یک آنتی اکسیدان در برابر رادیکال های ازاد عمل می نماید. این ماده معدنی مهم خاصیت ضد سرطانی هم دارد و با کاهش بیماری های قلبی مرتبط است. علاوه بر بوقلمون، تخم مرغ، دانه آفتابگردان، سالمون و دانه چیا نیز منبع خوبی از سلنیم هستند.
      ۵- به مبارزه با افسردگی کمک می کند:
      بوقلمون به خاطر محتوای تریپتوفانش، می تواند به درمان شرایطی همچون افسردگی کمک کند. این موضوع بدین خاطر است که تریپتوفان می تواند تولید سروتونین را افزایش دهد که یک انتقال دهنده عصبی است و در مغز یافت می شود. سروتونین می تواند به تعادل خلق و خو کمک کند و افسردگی را کمتر نماید.
      یکی از مطالعات انجام شده نشان می دهد کمبود تریپتوفان می تواند باعث کاهش خلق و خو در زنان سالم شود. یکی از مطالعات مروری منتشر شده در Cochrane Database of Systematic Reviews نشان می دهد که تریپتوفان می تواند در درمان افسردگی بسیار موثر باشد. هر چند برای تایید این موضوع به تحقیقات بیشتری نیاز است. شما با مصرف موادی همچون بوقلمون می توانید سطح تریپتوفان بدن را افزایش دهید. درمان های طبیعی برای افسردگی شامل ورزش کردن، داشتن رژیم غذایی سالم، مصرف پروبیوتیک ها و استفاده از ویتامین D است.
      مواد مغذی در بوقلمون:
      همانطور که قبلا نیز بیان کردیم، بوقلمون کالری و کربوهیدرات اندک و پروتئین، سلنیم، فسفر و ریبوفلاوین بالایی دارد. سه اونس از بوقلمون(۸۴ گرم) می تواند در برگیرنده موارد زیر باشد:
      ۸۷ کالری ۶ گرم کربوهیدرات ۴ گرم پروتئین ۵ گرم چربی ۳ گرم فیبر ۲ میکروگرم سلنیم ۲ میلی گرم فسفر ۳ میلی گرم ریبوفلاوین ۸ میلی گرم ویتامین سی سینه بوقلمون در برگیرنده آهن، پتاسیم، روی، تیامین و ویتامین B6 است.
      اقدامات احتیاطی:
      اگرچه این شرایط نادر است اما برخی از افراد ممکن است به گوشت و محصولات بوقلمون واکنش آلرژیک نشان دهند. علاوه بر این، برخی از افراد ممکن است به برخی از افزودنی هایی که در محصولات گوشتی یافت می شود حساسیت داشته باشند. نشانه های حساسیت به مواد غذایی شامل کهیر، عطسه کردن، سردردد، اسم و حالت تهوع است. اگر چنین نشانه هایی را تجربه کرده اید یا بعد از خوردن بوقلمون عوارض جانبی داشتید حتما با پزشک مشورت کنید.زمانی که می خواهید سینه بوقلمون را آماده کنید امنیت غذایی فاکتور مهمی محسوب می شود. بوقلمون را با حداقل دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت بپزید. در نهایت باید به خاطر داشته باشید که محصولات فرآوری شده می توانند سدیم بالایی داشته باشند. اگر دوست ندارید سدیم اضافی وارد بدن کنید بهتر است از بوقلمونی استفاده کنید که در منزل تهیه شده است.
      منبع: مجله سلامت
  • پربازدید ترین

  • کاربران آنلاین در این صفحه

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×